26 Aralık 2014 Cuma

İkiz Kuleler Nasıl Çöktü?


Evet okurlar, bugün size bir olayı anlatacağım.

Bilinen bir olay fakat "ben de incelemesem olmaz" dediğim için buna giriştim
İsteyen şimdi okusun ya da sonsuza kadar... Ya da bana e-posta (e uzatılır) gönderin ben de size cevap yazayım.

Bundan tam 4855 gün önce(hesapladığım link), ABD'nin New York kentinde, saat 8.46'da Dünya Ticaret Merkezi 1 numaralı binasına (WTC1) bir yolcu uçağı (?) çarpıyor. Ardından WTC2'ye de bir tane çarpıyor. Ardından ikisi yıkılıyor. Diyeceksiniz ki iki kuleye saldırı yapıldı ve ardından tam ON ÜÇ yıl geçti, neden hala laf salatası yapıyorsun? Bu çok acayip bir olaydır, Susurluk Kazası gibidir.

Görüntülerde, ikinci kuleye giren uçak girdiği gibi çıkmıştır. Kanatları ve gövdesi sapasağlamdır. Ama bunun olması imkansızdır. Çünkü uçakların kanatları çok hassastır. Hatta bir uçak görmüştüm, ormana girdiğinde kanatlar pert oldu. İşte burada:




Ama New York'ta durum farklı. Hele bir de uçak bir binaya geliyor ve geldiği gibi gidiyor. Vay anasını sayın seyirciler.


Yapılan resmi açıklamalarda (örn:9/11 Commission Report) "uçakların yangın çıkartıp yangının büyümesiyle binaların kolonları tahrip oldu  ve binalar yıkıldı" denilmiştir. Bu adamlar çok şakacı. Ancak çelik bir bina öyle kolay kolay yıkılmaz. Çocuk mu kandırıyorsunuz? Yangın dolayısıyla yıkılması muhtemel değildir. Ayrıca yangından yıkılan bina sayısı ÜÇ'tür. Empire State'e '45 yılında bir uçak çarpmıştı (B-72 bomber, sisten dolayı çarptı) 

Uçak bildiğin obruk açmış ama bina sapasağlam. 

Empire State. hala sapasağlamdır. Bunun üzerine inşaat şirketleri gökdelenleri sağlamlaştırma kararı almışlardır. WTC kulelerinin yapımı 1972'de bitmiştir. 


Çelik kolonlar jet yakıtı kullanılarak eritilemez çünkü jet yakıtı çelik kolonları eritebilecek kadar sıcak değildir. Eğer uçak yıkabilseydi, bina yana yatardı ve öyle yıkılırdı. Ama kuleler şu şekilde yıkılmıştır:,



Bina çökmüştür ayrıca toz ve duman olmuştur.

Binalar çöktüğünde her yer toz duman oldu. Ayrıca kulelerin yıkımı, planlanmış bina yıkımlarına benziyor değil mi?


Ama bu toz biraz farklı, bu pulverize olmuş toz. Yani koskoca bina pulverize oldu. T-34 tankının kurşun geçirmez zırhının 3 katı kadar daha güçlü olan konstrüksiyonlu bir bina nasıl pulverize olur, ağlamak istiyorum sayın seyirciler.



Peki niye bomba konulmuştur? Çünkü ABD Bina Yapım Yönetmenliği, yıkılamayacak binaların yapımını yasaklıyor. Yani her bina yıkılabilir. (Mantıken doğru çünkü binalar kazık çakacak değil. Düşünsenize Empire State 1000 yıl kalıyor.) 


Dünya Ticaret Merkezi, genel yöntemlerle yıkılamazdı bu yüzden oraya termonükleer bomba koydular. Hatta 1993'de DTM'de bomba saldırısı olmuş fakat DTM yıkılmamıştı.




  • Şu linkte ikinci kule 10 saniyede yıkılıyor. Uçak mı? Hayır. Kulelerin içerisinde bombalar mı vardı? Hayır. Termonükleer patlama? Evet, olabilirtesi yüksek.


Çünkü patlama yerde oluyor ve yerde devasa bir çukur açıyor böylece kule 10 saniyede yıkılıyor. Yangın olsaydı daha uzun sürerdi. Yukarıdan aşağı 10 saniyede iniyor yok artık!



  • Burada 50.43'te ne olduğunu açıkça görebilirsiniz. Biri taş ocaklarındaki sismografların bir yerden sarsıntı ölçtüğünü söylemiş. 
  • Bu fotoğrafta da enkaz var. 
Bu çok farklı bir şey
  •  WTC 1 ve WTC 2 çöktüğünde diğer binalara zarar gelmemiştir. (WTC7 hariç, o yıkılmıştır. Eğer yanarak yıkılsalardı diğer binalar da zarar görürdü. Yangın sıçrardı.

Sonuç olarak, İkiz Kuleler'in çöküşü, uzun yıllar öncesinden planlanmış bir olay. 

Adamlar bas bas bağırıyordu "Bunlar yıkılacak"




Bu, Nisan 2001 yılında yayınlanan bir diziden alınan görüntü.





Terminatör 2



Sonuçta, bu olaylar çook önceden planlanmış olabilir. Bunlar bir örgüt, cemaat veya dernek tarafından hazırlanmış. Ama dernek deyince "Yukarıköy Emekli Astsubay Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" sanmayın. 11 Eylül'de yaşananlar, ABD yönetiminin: "Bize El Kaide vs. vuruyor, 2. Haçlı Seferlerini biz yapacağız, ya bizimlesiniz ya onlarla" demesini sağlamıştır. Sonrasını biliyorsunuz zaten. Şimdiki durumun temeli orada atıldı. 


Terörizmle savaş adı altında, hiç ilişkisi bulunmayan bir ülkeye savaş açmak abesle iştigaldir. Dünyanın jandarması olmak, ülkelere savaş açmak değildir. Age of Empires 2 oynamıyoruz, diplomasi bu boru değil. Böyle oldukça, çatışmalarda ölenler masum insanlar olacaktır. 



EK 1:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder